gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Mart 2008

PDF Štampa El. pošta

Dragi moji roditelji... Ovaj put moram da vas pokudim!

Da li su u pitanju bili novogodišnji praznici, obilje slava i slavlja, ne znam, ali vidim iz dostavljenih fotografija da vam je fokus između dva broja bio usmeren na drugu stranu.

Jedino tako mogu da objasnim veliki broj lepih i slatkih fotografija, ali veoma uobičajenih. Konkurs se, da ponovimo, zove: najinteresantnija fotografija vaše bebe!

Izgleda da su vašu fotografsku pažnju zaokupile druge teme. A to je šteta. Prosto se pitam: zar i bebe nisu slavile, bile smešne, luckaste, okićene...?

No, šta je, tu je. Dolazi proleće, lepo vreme i sunčani dani. Zato fotoaparate u šake, decu u kolica ili za ruku pa u šetnju. Sigurno će biti interesantnih momenata. Kad vam kažem!

Srdačno, Vaš urednik fotografije

Slikajte decu, deca su lepa!

Naš foto konkurs je i dalje otvoren, pošaljite nam fotografije (NAJVIŠE 3 KOMADA) na kojima je zabeležen neki zanimljiv trenutak iz života vašeg deteta UZ VAŠU ADRESU I BROJ TELEFONA, na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli (za digitalne fotografije), ili na adresu KIBID - Nutricija, Prvomajska 8m, 11080 Zemun (za klasične fotografije), a naš žiri će izabrati pobednike.

Autora najuspešnije fotografije nagradićemo digitalnim foto-aparatom, a autore fotografija iz užeg izbora - Kibidovim poklon-paketima.

Konkurs je otvoren do 15. maja 2008. godine.

Na najuspešnijoj fotografiji je Milutin Pašić, a na ostalim su, s leva na desno:

Anastasija Zimonjić, Kosta Mladenović, Anja Gvozdić, Filip Mirosavljev, Vukašin Nešković, Maja Kostadinović, Ana Veljković, Andrej Ćulum, Ivona Kuzmanović, Dorotea Vajenštajn, Đorđe Radovanović, Aleksandar Timotijević, i Ilija Jovanović. Zahvaljujemo svima na učešću!