gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Jun 2007

PDF Štampa El. pošta

Ovaj put nismo uspeli da damo tematsko određenje našeg malog konkursa koji se zove, a to stalno imajte na umu, najinteresantnija fotografija vaše bebe/deteta, jer su fotografije koje su dospele u redakciju iznenađujuće raznorodne. Ipak, u skladu sa nazivom časopisa, najveći broj (čak tri!) fotografija ima neke veze sa hranom, klopom, papom... ili kako je ko već naziva. Nekoliko ostalih fotografija ima posredne veze sa hranom, naročito one gde vaši naj,naj... zevaju, ili su pospani, ili...

Shodno tome, fotografija ovog broja je still hungry, ili u prevodu „hoću još...!“ I mi hoćemo još! Još interesantnih fotografija vaših najmlađih u svim mogućim neobičnim situacijama. Do tada veeeeliki pozdrav.

Vaš urednik fotografije

Slikajte decu, deca su lepa!

Naš foto konkurs je i dalje otvoren, pošaljite nam fotografije na kojima je zabeležen neki zanimljiv trenutak iz života vašeg deteta i pošaljite ih uz vašu adresu i broj telefona, na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli (za digitalne fotografije), ili na KIBID - Nutricija, Prvomajska 8m, 11080 Zemun (za klasične fotografije), a naš žiri će izabrati pobednike.

Autora najuspešnije fotografije nagradićemo digitalnim foto-aparatom, a autore fotografija iz užeg izbora - Kibidovim poklon-paketima.

Konkurs je otvoren do 15. avgusta 2007. godine.

Na najuspešnijoj fotografiji je Ana Stanar, a na ostalim su, s leva na desno: Ilija Radović, Milica Milošević, Mateja Banda, Lav Maričić, Mihajlo Olujić, Ivan Marković, Vuk Kovač, Višnja Novaković, Mina Marković, Nataša Kević, Milica Živanović, Stefan Mihajlovski i Pavle-Paja Petrović.

Zahvaljujemo svima na učešću!