gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Jesen 2006

PDF Štampa El. pošta

Najzanimljivije fotografije vaše dece pošaljite na naš konkurs, a mi ćemo vas nagraditi dvostruko: objavljivanjem odabranih fotografija, i foto aparatom da ubuduće vaše fotografije budu još bolje

Deca se smeju, deca dube na glavi, deca čačkaju nos i sisaju prst palac - na nozi... „Nutricija“ vas poziva da najzanimljiviju fotografiju vašeg deteta - ili vaše dece - izaberete i pošaljete na naš foto konkurs.

Namerno ne govorimo o najlepšoj fotografiji, a još manje o najlepšoj bebi - podrazumeva se da su sve bebe i sva deca najlepša na svetu. Želeli bismo da na našu adresu stignu fotografije na kojima su zabeleženi neobični, komični i zanimljivi događaji i poze.

Uslovi konkursa su jednostavni:

  • Pošaljite samo jednu fotografiju na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli (za digitalne fotografije) ili na KIBID - Nutricija, Prvomajska 8m, 11080 Zemun (za klasične fotografije) a naš žiri koji će predvoditi urednik fotografije Vladan Obradović izabraće pobednike.
  • Tri najzanimljvije fotografije objavićemo u sledećem broju „Nutricije“ a autor najuspešnije dobiće na poklon digitalni foto aparat.
  • Na fotografijama može da bude jedno ili više dece, dete sa nekim iz porodice, ili cela porodica.
  • Konkurs je otvoren do 15. novembra 2006. godine.