gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Decembar 2007

PDF Štampa El. pošta

Ponovo imamo težak zadatak. Pogotovo sada jer ste nam poslali veoma veliki broj fotografija vaših naj, naj, najmilijih. I opet, tema se nametnula sama.

Spavajmo, sanjajmo....

Najveći broj fotografija vaših naj, naj...(pridev dodajte sami), blaženo je spavao.

Doduše, u čudnim pozama i sa interesantnim izrazima lica. A to je upravo bio vaš zadatak: da nam pošaljete najinteresantnije fotografije vaše bebe. I tako, dok bebe spavaju i sanjaju, potrudite se i šaljite nam još zanimljivih fotografija vaših najmilijih.

P.S. Laku noć i mirni snovi...

Vaš urednik fotografije

Slikajte decu, deca su lepa!

Naš foto konkurs je i dalje otvoren, pošaljite nam fotografije (NAJVIŠE 3 KOMADA) na kojima je zabeležen neki zanimljiv trenutak iz života vašeg deteta UZ VAŠU ADRESU I BROJ TELEFONA, na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli (za digitalne fotografije), ili na KIBID - Nutricija, Prvomajska 8m, 11080 Zemun (za klasične fotografije), a naš žiri će izabrati pobednike.

Autora najuspešnije fotografije nagradićemo digitalnim foto-aparatom, a autore fotografija iz užeg izbora - Kibidovim poklon-paketima.

Konkurs je otvoren do 15. februara 2008. godine.

Na najuspešnijoj fotografiji je Nikola Malešević, a na ostalim su, s leva na desno: Petar Živković, Jana Kresić, Dunja Labović, Tordaj Benjamin, Jana Todorović, Lazar Veljković, Jana Nešić, Mihailo Petrović, Aleksandar Rujević, Janja Tašković, Anastasia Gatalica, Isidora Živanović i Anja Puškarević.

Zahvaljujemo svima na učešću!