gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Decembar 2006

PDF Štampa El. pošta
Nutricija - FOTO KONKURS

Na naš foto-konkurs pristiglo je mnogo vaših fotografija, a naš žiri je imao težak zadatak da među njima odabere najuspešnije, jer iz svih zrače ljubav, nežnost i radost, koja se ponekad pretoči u humor

Pred vama je deset fotografija iz užeg izbora i pobednička fotografija na kojoj jedna vredna devojčica pomaže u kačenju veša... na veoma neobičan način. Vladan Obradović, naš urednik fotografije, obrazložio je odluku činjenicom da ova fotografija pokazuje dobar osećaj za trenutak i situaciju i da njen autor ume da oseti karakter deteta. Autori fotografija mogu da očekuju svoje nagrade, digitalni foto-aparat za najuspešniju i deset Kibidovih poklon-paketa za ostale objavljene fotografije.

Šaljite vaše fotografije!

Naš foto konkurs je i dalje otvoren, pošaljite nam fotografije na kojima je zabeležen neki zanimljiv trenutak iz života vašeg deteta i pošaljite ih uz vašu adresu i broj telefona, na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli (za digitalne fotografije), ili na KIBID - Nutricija, Prvomajska 8m, 11080 Zemun (za klasične fotografije), a naš žiri će izabrati pobednike. Autora najuspešnije fotografije nagradićemo digitalnim foto-aparatom, a deset fotografija iz užeg izbora - Kibidovim poklon-paketima.

Konkurs je otvoren do 1. februara 2007. godine.

Na najuspešnijoj fotografiji je Natalija Radivojević, a na ostalim su, s leva na desno: Aleksa Pavlović, Nađa Vučenović, Mihailo i Nemanja Perić, Maša Obrović, Sara Uhrik, Vuk Janković sa roditeljima, Marta Isailović, Marko Simić, Jovana Beljinac i Elena Divjak.

Aleksa Pavlović, Nađa Vučenović, Mihailo i Nemanja Perić...

Zahvaljujemo svima na učešću!